Over TripleClean

TRIPLECLEAN NEDERLAND B.V. levert schoonmaakmiddelen en schoonmaakbenodigdheden voor bedrijfsleven / industrie tegen de scherpste prijzen maar met de hoogste kwaliteit. Onze schoonmaakmiddelen zijn o.a. voor Horeca en Hotelwezen, Gezondheidszorg, Voedselindustrie, Automobielindustrie, Onderwijs, Wasserijen e.a, HACCP, REACH, ECOLABEL, ENU gecertificeerde producten.

De naam Tripleclean komt voort uit een drievoudige service die aangeboden wordt. :  Cleanproducts = de groothandel in industriële schoonmaakproducten, Cleanservice = het schoonmaakbedrijf, Cleanline = de professionele wasserij.

Tripleclean Nederland bv importeert industriële schoonmaakproducten, welke voldoen aan de Europese wetgeving en hoogste veiligheidseisen op dit gebied, en verkoopt deze in Nederland aan bedrijven en instellingen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van duidelijke productbeschrijvingen en veiligheidsvoorschriften. Al de producten die Tripleclean levert zijn alléén voor professioneel gebruik. Vele producten zijn HACCP, REACH, ECOLABEL en/of ENU gecertificeerd.

Tripleclean heeft in Winterswijk een vestiging waar (bijna) alle producten aanwezig zijn. De industriële schoonmaakproducten worden tegen zeer scherpe prijzen aan bedrijven en instellingen aangeboden. Binnen een straal van 35 km met Winterswijk als middelpunt worden alle bestelde en afgerekende producten, indien voorradig, op werkdagen binnen 24 uur geleverd.

X