EMULPLAC 180°C

Hete bakplaatreiniger

: 7,39

EMULPLAC 180°C is een ultieme reiniger voor bakplaten, grillen en kooktoestellen welke schoongemaakt moeten worden bij hoge temperaturen. Ontvet, verwijdert kalkaanslag en lost aangebrande en verkoolde resten op bij een temperatuur van het te reinigen oppervlak van minimaal 150-160 °C. Geen gevaar voor opspatten of gevaarlijke dampen, werkt meestal binnen 1 minuut zonder te boenen. Het is een snelle, directe reiniger die gebruikt kan worden bij het wisselen van het bereiden van verschillende voedselsoorten. Er behoeft dus niet tot het einde van de dag worden gewacht. Zie voor een voorbeeldwerking het filmpje op YouTube onder de naam EMULPLAC.

Verbruik: 850 gr. Emulplac  15 keer

pH  (200) :  ± 13.0

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

EMULPLAC 180°C is een unieke, speciale formule voor het moeiteloos reinigen van alle soorten hete bakplaten. Er komen geen dampen vrij. Voor het gebruiken EMULPLAC 180°C is het niet nodig de bakplaat af te laten koelen voor reiniging. Sterker nog, het product werkt alleen bij een minimum temperatuur van de bakplaat van 160 graden.

EMULPLAC 180°C is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met een 850 gr. fles EMULPLAC 180°C kunt u de bakplaat ongeveer 15 keer reinigen. Zie voor de werking het filmpje op YouTube onder de naam EMULPLAC. U zult versteld staan.

EMULPLAC 180°C is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Emulplac 180 v2.0

Material Safety Data Sheet : MSDS NL EMULPLAC 180ºC

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

Fles à 850 gram – 6 stuks, Per stuk – Fles à 850 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EMULPLAC 180°C” te beoordelen