FORMULA EX

: 17,28

FORMULA EX is een geconcentreerde, alkaline shampoo met schuim controle voor reiniging van vloerbedekking, tapijten en bekleding in het algemeen (ook voor meubelen). Dit product is zeer geschikt voor tapijtreinigingssystemen. Verwijdert het vuil in een minimum van tijd, werkt snel en droogt gelijkmatig op.

Verbruik:1 Ltr. Formula Ex 600 m2.

pH waarde (200):± 13.0

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

FORMULA EX is een tapijt (meubel)reiniger, speciaal ontwikkeld voor het krachtig reinigen van vloerbedekking en andere textiele bekleding met behulp van tapijtreinigingsmachines. Geeft weinig schuim af.

FORMULA EX is zuinig in gebruik zonder zijn efficiënte werking te verliezen. Met 1 liter FORMULA EX kunt u circa 600 m2 oppervlak reinigen.

FORMULA EX is één van de kwalitatief zeer hoogstaande producten van THOMIL Profesional. THOMIL Profesional produceert al haar producten in eigen fabrieken in Spanje en is in Zuid-Europa één van de grotere spelers op de schoonmaakmarkt. Vanaf 2013 is TripleClean Nederland BV als exclusief distributeur aangewezen als verkoop en adviescentrum voor THOMIL Profesional met de bedoeling ook Nederland kennis te laten maken met deze fantastische producten.

Uitgebreide productbeschrijving : PB Formula Ex

Material Safety Data Sheet : MSDS NL FORMULA EX

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Hoeveelheid

4 Liter container – 4 stuks, Per stuk – Container 4 Ltr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FORMULA EX” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen en antwoorden van de klanten

Er zijn nog geen vragen, ben de eerste om iets over dit product te vragen.